Gezocht: ambitieuze young professional of afstudeerder

Ben jij net afgestudeerd in de communicatiewetenschap of ben je bezig met je master en zoek je een organisatie om bij af te studeren? Dan is een werkervaringsplek bij Primum Mobilé mogelijk wat voor jou! Primum Mobilé biedt net afgestudeerden of laatstejaars universitaire studenten de gelegenheid om drie maanden aan de slag te gaan in de praktijk mét intensieve begeleiding.

De opdracht
Wij zorgen voor een opdracht bij één van onze opdrachtgevers binnen de overheid. Tijdens deze opdracht staan ervaring opdoen in het adviesvak en jouw ontwikkeling centraal. Bij de opdracht word je begeleid door één van onze senior adviseurs en tijdens de wekelijkse kantoordag in Den Haag kun je sparren met collega’s. Het is ook mogelijk om je opdracht te koppelen aan een afstudeeronderzoek.

Jouw leerdoelen
Bij de start van je werkervaringsplek brengen we samen met jou je leerdoelen in kaart. Om je doelen te helpen bereiken, zorgen we voor een passende opdracht en intensieve begeleiding. Je ontvangt een kleine onkostenvergoeding voor je inzet. Wij streven ernaar je zo snel mogelijk in te kunnen zetten op een betaalde opdracht. Als dat lukt, bieden wij je een dienstverband aan als junior adviseur en ontvang je uiteraard een marktconform salaris.

Over Primum Mobilé
De adviseurs van Primum Mobilé ondersteunen de overheid bij de communicatie van hun programma’s die zijn gericht op het verbeteren van dienstverlening. Ze stellen communicatiestrategieën op, maken de plannen en voeren deze uit. Deze professionals werken projectmatig op het snijvlak van organisatie, communicatie en ICT.

Wij zoeken kandidaten

  • met een afgeronde universitaire opleiding (Communicatiewetenschap of Bestuurskunde met aanvullende communicatievakken) of masterstudenten die op zoek zijn naar een afstudeeropdracht;
  • die graag in de publieke sector willen werken;
  • woonachtig zijn in de omgeving Den Haag of bereid zijn dagelijks naar Den Haag te reizen;
  • die geloven dat je ook na je studie moet blijven leren.

Wij bieden

  • de mogelijkheid om drie maanden ervaring op te doen in het communicatieadviesvak door aan de slag te gaan met een opdracht;
  • persoonlijke begeleiding door één van onze senior adviseurs;
  • een maandelijkse vergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?
Neem dan contact op met Chantal Verhoeven ([email protected]).

Liever eerst contact met een ervaringsdeskundige? Marly van Bragt startte in september 2014 als trainee bij Primum Mobilé. Sinds januari 2015 is zij als junior communicatieadviseur werkzaam voor verschillende opdrachtgevers. Je kunt haar bereiken via [email protected] of lees over haar ervaringen.