Expert Event Datagedreven Adviseren – Ben jij erbij? (6 april 2017)

De professional van vandaag zet data in als grondstof voor organisatie- en communicatieadvies. Hoe bekend ben jij al met tools als Google Analytics, UTM-codes en Field Map? Kun jij de vertaalslag maken van een berg data naar gefundeerde strategische keuzes? Wat valt te leren van media-, stakeholder-, en issuemonitoring in de (crisis)communicatie?

Expert Event Datagedreven Adviseren (6 april 2017)
Op donderdag 6 april van 16.00 tot 18.00 organiseert Primum Mobilé het Expert Event: Datagedreven adviseren. Ingrid Spruit neemt je mee in de wereld van datagedreven adviseren. Locatie is EMMA aan de Wijnhaven 88 in Den Haag. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We sluiten de sessie om 17.15 uur af met een netwerkborrel.

Gastspreker Ingrid Spruit
Ingrid Spruit verdiept zich in de invloed die technologie heeft op ons vakgebied. Zij praat je bij, daagt je uit om aan jouw vraagstukken, hypotheses te koppelen én deze te toetsen met data. Je gaat naar huis met handvatten om, met data onderbouwd, richting te geven aan acties en adviezen op het gebied van organisatie, communicatie en change management.

Deelnemen?
Wil jij deelnemen aan ons Expert Event? Stuur dan een mailtje naar [email protected].